Italiano | English | Deutsch | Français | Español | Česky | Slovensky | Hrvatski | Slovensko | Русский | Polski
Language | hrvatski

Bio Proizvod

Stjecanje istraživanja, inovacije, okoliša i tržišta u poduzeću NILS stvorilo je važan projekat za doprinošenje očuvanju okoliša i ljudi.
Sa BioProduct NILS, spektrom biorazgradivih proizvoda, koji su formulirani sa pažljivo odabranim sirovinama, kvalificiramo se među najpovjerljivijim opskrbljivačima sukladno strogim normativama u području biorazgradivosti, kako bismo se suprotstavili opasnosti od zagađenja zemlje, rijeka, potoka, jezera i mora. Međunarodne normative koje su na snazi predviđaju ipak da se uporabljena maziva otklone u okoliš.

BioProduct NILS nudi niz dodatne opreme i specifičnih sintetičkih i mineralnih proizvoda, kao što su ulja za motore, hidraulička ulja, ulja za kompresore, ulja za ležajeve, masti, paste, sprejevi, deterdženti, proizvodi protiv smrzavanja, ulja za odvajanje u graditeljstvu, zaštitni premazi protiv prianjanja za industriju asfalta, maziva za podmazivanje pregrada, sredstva za uklanjanje naslaga sa rešetaka, lanci koji djeluju u dodiru sa vodom i antikorozivna sredstva, koja se ne mijenjaju na radnoj temperaturi oja varia od -30°C do +120°C, koji su otporni na prljave sredine, prašnjave sredine i sredine sa jakim toplinskim odstupanjima.

Proizvodi BioProduct NILS osim toga što pružaju apsolutnu sigurnost i omogućuju podmazivanje koje treba vršiti u dugim intervalima kada su u pitanju bageri, vozila za manipulaciju snijegom, hidrocentrale sa branama, strojevi za obradu drveta, kao na primjer lanac motornih pila i ostalo, djelotvorni su protiv neželjenog zastoja stroja, koji nastaje uslijed problema vezanih za podmazivanje, te doprinose optimiziranju trajanja opterećenja u radu, smanjenju učestalost dolivanja ulja i poboljšanju ekonomije upravljanja proizvodnim procesima.

BioProduct NILS imaju optimalnu primjenu u postrojenjima za terene za golf, gdje ukoliko dođe do curenja ulja, travu ne treba zamjeniti jer je izgorjela, što se, naime, dešava kada su u pitanju normalni proizvodi koji nisu biorazgradivi.

Upotreba BioProduct-a NILS preporučena je u hidroelektranama u kojima bi curenje ulja ili prekomjerno podmazivanje, moglo dovesti ne samo do teških prosljedica po okoliš, već i do odraza i na političkoj razini.

Osim toga, mi nismo samo običan opskrbljivač, već partner od povjerenja i globalni savjetnik za održavanje. Zahvaljujući našoj djelatnosti Service-a, preko prediktivne dijagnoze, filtriranja, programa podmazivanja i fluid menadžmenta u stanju smo pratiti uvjete rada strojeva, a preko savjetovanja i proučavanja programa održavanja u stanju smo optimizirati produktivnost i poslovnu rentabilnost.

Posjedujemo certifikat o zaštiti okoliša ISO 14001 i certifikat o kvaliteti ISO 9001, koji su neophodni za djelovanje u ovom sektoru.